Příběhy z jižních Čech - Třeboňsko Jak vodníci hledali domov - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2018)
Jedinečnou jihočeskou krajinou Třeboňska, kterou ruka člověka změnila v obdivovaný klenot naší země, vás provedou tři vodničtí bratři!
Keywords: Čtení s poučením; Pohádky