Krizové situace ve škole Bezpečnostní problematika ve školní praxi - Kovaříková, Miroslava (Grada, 2020)
Často se dozvídáme o případech šikany, násilí a podobného rizikového chování ve školním prostředí. Termínem "krizové situace" v názvu knihy se rozumějí ohrožující situace, které vyžadují rychlá, samostatná, a především správná rozhodnutí.
Keywords: Učebnice