Co by měl vědět příjemce dotace - Strnadová, Zuzana (Grada, 2019)
Čerpat dotaci může každý - kniha jako jediná na trhu uceleně příjemci dotace poradí. Obsahuje také kapitoly o postupech poskytovatele i finančního úřadu. Kniha je určena pro příjemce dotací ze státních zdrojů, tj. ze státního rozpočtu včetně evropského spolufinancování, státních finančních aktiv, Národního fondu a státních fondů.
Keywords: Finance a investování