Prázdné domy Praha - Kočí, Radomír (Grada, 2020)
Příběhy domů mají smutné i dobré konce, ale nejčastěji bývají bez konců, pokračují. Ovlivněny historickými událostmi, pokrokem i proměnou bezprostředního okolí. Takové příběhy mapuje kniha Prázdné domy vycházející ze stejnojmenného webu.
Keywords: Architektura; Průvodce