Jak jsem potkala Brusel - Farná, Kateřina (Grada, 2019)
Víte, čemu v Bruselu říkají nejtajnější diplomatická zbraň, kde se narodila Audrey Hepburn nebo proč jsou Šmoulové modří? Koláž osobních zážitků, reportáží, vtipných glos i vážných témat odráží autentickou podstatu města, kde se zrodila první čokoládová pralinka i architektonická secese a kde je snazší sehnat politika než šikovného instalatéra.
Keywords: Literatura faktu; Průvodce