Medvídek a jeho obrázky - 1. díl - Adam, Evan (Přemysl Dvořáček - Adam Evan, 2026)
Někdy stačí i obrázek, který nabízí inspiraci, pro vlastní příběhy. Medvídek nechává děti s jejich fantazií, aby si s ní mohly hrát. A vytvářely si příběhy, které se jim budou líbit.
Keywords: Dětská literatura