Zákoník práce v praxi komplexní průvodce s řešením problémů - Tomšej, Jakub (Grada, 2018)
Publikace čtenářsky atraktivním způsobem shrnuje právní úpravu pracovně-právních vztahů, informuje o aktuálních změnách, obsahuje mnoho praktických příkladů a vzorů smluv.
Keywords: Právo