Oprásgy slovenckej historje Nádorná enciglopédia - jaz (Grada, 2018)
Obľúbený komiks Opráski sčeskí historje expanduje za hranice. Tentoraz na Slovensko! Bádatelia z Histrického ústafu usilovne pracovali a krvopotne pre vás vybádali zaujímavé udalosti zo slovenskej histórie. Môžete sa tešiť na Jánošíka, Štefánika i Maticu slovenskú a ďalších...
Keywords: Komiksy; Humor, satira