Malá Ema - Vydrová, Markéta (Bambook, 2019)
Co mají děti ze všeho nejraději? Že by sladkosti? I kdepak. Děti na celém světě mají nejradši přece pohádky a zvířátka. Malá Ema zrovna tak. Hnědovlasé děvčátko s velkýma modrýma očima se zvědavě rozhlíží, jestli někde nezahlédne hebká ouška nebo střapatý čumáček. A když zrovna žádný čtyřnohý kamarád není po ruce, stačí otevřít tuhle knížku.
Keywords: První čtení