Jako Fénix z popela Příběh matky, která přežila svou dceru - Lerchová, Pavlína (Grada, 2018)
​Autorka Pavlína Lerchová se ve své knize vrací k událostem starým 20 let, kdy jí na kožní onemocnění zvané PLEVA syndrom zemřela prvorozená dcera Věruška. Autorka popisuje svou mnohaletou cestu k vyrovnání se s osudem, která vyústila v to, že se dnes věnuje profesi kouče.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Štěstí a pozitivní myšlení