Logohrátky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2018)
Má vaše dítě potíže se správnou výslovností? Pusťte se společně s ním do Logohrátek! S interaktivní, bohatě ilustrovanou knížkou, plnou říkanek, hádanek, jazykolamů a doplňovaček, bude procvičování výslovnosti zábava. Tak do toho! "Zase saze, malá lama, pusa supa..."
Keywords: Říkadla, básničky, písničky; Pracovní sešity, zábava, hry