Dokonalé zlo - Ondřej, Adler (Golden Dog, 2025)
Pět děsivých příběhů, pět kroků do temnoty. Ondřej Adler přináší hororovou sbírku, v níž se prolínají osudy postav, jejichž společným jmenovatelem je tajemná kniha Necronomicon. Povídky zasazené do českého prostředí odhalují skryté hrůzy číhající pod povrchem všední reality. Zapomenuté rituály se probouzí k životu a noční můry se stávají skutečností.
Keywords: Horory