Skryté nebezpečí zdravých potravin Proč je "zdravá" strava příčinou nemocí a nadváhy - překlad bestselleru The Plant Paradox - Gundry, Steven, R. (Grada, 2018)
Trápí vás zdravotní potíže nebo obezita, i když jíte hodně ovoce, zeleniny, celozrnného pečiva a další doporučované potraviny? Chcete se zbavit i nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Průlomový bestseller mění názory odborníků a široké veřejnosti na to, jaké potraviny jsou skutečně zdravé.
Keywords: Kuchařky; Hubnutí; Výživa; Alternativní léčení