Nejkrásnější rozhledny ČR a jejich příběhy - Novák, Rostislav (Grada, 2019)
Projděte se s námi po více než 70 nejkrásnějších rozhlednách ČR. U každé z nich najdete údaje o výšce, její GPS souřadnice, mapu a popis cesty. Dozvíte se také, jaký je výhled a zajímavosti v okolí.
Keywords: Architektura; Průvodce