Ušijte si zvířátka z plsti a vyšlete je na výlet - Gooding, Simone (Grada, 2019)
V této okouzlující knize najdete podrobné popisy a šablony k výrobě roztomilých zvířátek a drobných panenek. Jsou vyrobeny z ručně barvené vlněné plsti a doplněné plstěnými, plátěnými a pletenými doplňky.
Keywords: Výtvarné techniky; Tvoříme s dětmi