Vyměň chemii za jídlo Víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? - Batorová, Julita (Alferia, 2020)
Julita Batorová si myslela, že její děti nedokáže nic úplně uzdravit a že se nikdy nezbaví alergií a častého užívání anitibiotik. Ale ukázalo se, že stačí změnit stravu: jídlo může skutečně léčit!
Keywords: Výživa dětí; Harmonie těla a duše; Zdraví a životní styl; Alternativní léčení