Klinická radiobiologie - Havránková, Renata (Grada, 2020)
Publikace propojuje informace z obecné biologie, jež jsou nutné pro pochopení účinků ionizujícího záření na lidský organizmus, a konkrétních účinků záření. Zabývá se problematikou ozářených, respektive kontaminovaných osob, diagnostikou a specializovanou léčbou v centrech k tomu určených.
Keywords: Ostatní lékařské obory