Hravé mozaikování - Konířová, Kateřina (Grada, 2019)
Od nepaměti oblíbená technika sestavování mozaiek z kousků různých materiálů přimělo renomovanou autorku sestavit svoji další publikaci se zcela novými projekty. Opět jsou všechny uvedené pomůcky, nástroje a materiály běžně dostupné na našem trhu nebo je najdeme ve většině domácností.
Keywords: Umění a kultura; Výtvarné techniky; Řemesla