Sociální andragogika - Barták, Jan (Grada, 2021)
Ojedinělá publikace se zabývá sociální andragogikou a jejím ukotvením v systému aplikovaných věd se sociální tematikou. Získáte přehled o teorii sociální andragogiky, poznáte roli sociálního andragoga a zároveň se dozvíte více o situacích, kdy si dospělý člověk z nejrůznějších důvodů neví rady.
Keywords: Andragogika