Tatra 813 historie, takticko-technická data, modifikace - Frýba, Jiří (Grada, 2018)
Tatra 813 - neúnavný pracant v armádě i civilu. Začtěte se do této jedinečné ucelené publikace o vývoji, výrobě a jednotlivých verzích vozidla Tatra 813.
Keywords: Retro