Vyhlídky nad přítoky Labe Ohře, Jizera, Ploučnice a Kamenice - Klich, Ivan (Grada, 2019)
Autor úspěšného průvodce "Labské vyhlídky" vás zve k dalším výletům, tentokrát po vyhlídkách nad přítoky Labe. Provede vás po 37 vyhlídkových místech nad Ohří, Jizerou, Ploučnicí a Kamenicí.
Keywords: Literatura faktu; Průvodce