Jdeme mezi děti Co nás čeká v předškolním a školním kolektivu - Gregora, Martin (Grada, 2020)
Vstup do školky nebo školy je pro děti velkou změnou z hlediska vývojového, zdravotního a sociálního a je náročnou výzvou i pro rodiče. Jak rodinu na takovou událost připravit? Je dítě dostatečně zralé? Vyvíjí se správně?
Keywords: Rodičovství; Rady pro rodiče; Výživa dětí