Platnéřství - Syka, Jan (Grada, 2020)
Výpravná a návodná kniha pro zájemce o historická řemesla, zbroje a historický šerm, pro kováře, umělecké kováře a zámečníky, studenty, učně a další aktivní řemeslníky se zabývá klasickým řemeslem, které staletí patřilo mezi nejoceňovanější obory.
Keywords: Řemesla