Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví pro zdravotnické obory - Hamplová, Lidmila (Grada, 2019)
Učebnice přináší aktuální informace a poznatky z oblasti ochrany zdraví, prevence nemocí, zdravého životního stylu a veřejného zdravotnictví České republiky a Evropské unie. Je určena studentům bakalářských programů nelékařských zdravotnických oborů na vysokých školách a vyšších odborných školách.
Keywords: Teoretické obory