Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví pro střední zdravotnické školy - Hamplová, Lidmila (Grada, 2020)
Učebnice základního předmětu na středních zdravotnických školách seznamuje žáky se stěžejními pojmy z oblasti zdraví a zdravotnictví a vysvětluje roli zdravotníků při zvyšování zdravotní gramotnosti obyvatelstva.
Keywords: Ostatní odborné předměty