Kapitán Na kdyby nehraju! - Řepka, Tomáš (Cosmopolis, 2018)
Kniha fotbalového rebela a bezesporu jednoho z našich nejvýraznějších fotbalistů je určena všem jeho fanouškům! Během své fotbalové kariéry tento bouřlivák dostával velké množství otázek a jeho příznivci se ho ptají na spoustu věcí i dnes. Tomáš neměl vždy čas na všechny dotazy odpovídat, a tak plní svůj "dluh" vůči fanouškům touto knihou.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Sporty