Nejznámější lidové písničky - Obrázkové čtení - Balcarová, Veronika (Bambook, 2019)
Naučte své děti nejznámější české lidové písničky. Pro zjednodušení a zpestření jsou v textu některá slova nahrazena obrázkem, takže čtení i zpívání není žádná dřina, ale skvělá legrace a zábava.
Keywords: První čtení; Říkadla, básničky, písničky