Obchodník s hudbou - Joyceová, Rachel (Cosmopolis, 2019)
Co se stane, když osamělému Frankovi, který žije jen pro hudbu, nečekaně vstoupí do cesty záhadná dívka Ilse? Jeho dosavadní život se pomalu rozplyne a on přijde o to, co je mu nejdražší. Ale nikdy není pozdě to zase znovu získat.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Společenské romány; Světová současná beletrie