Přináležení Rozpomínání se na domov - Turner, Toko-pa (Alferia, 2019)
Kniha o kořenech. Svět nebyl nikdy propojenější, a přece se lidé cítí osamocenější než kdy předtím. Chybí nám pocit vlastní hodnoty, cítíme se odcizení nebo plní obav, že nemáme ve světě své místo. Nepřítomnost přináležení je velkým tichým utrpením naší doby.
Keywords: Alternativní léčení; Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Vztahy, láska, rodina