Imunologie stručně, jasně, přehledně - 2., doplněné vydání - Jílek, Petr (Grada, 2019)
Jednoduchá a praktická pomůcka k pochopení základů imunity a souvisejících dějů. Bohatě obrazově vybavená publikace je určena zejména studentům medicíny humánní i veterinární, farmacie a mladým lékařům, ale užitek přinese všem zdravotníkům.
Keywords: Metabolizmus, imunita