Rudý podzim: Lov na Jacka Rozparovače - Tereza, Kadečková (Golden Dog, 2025)
... tu noc zemřela další žena. Londýn v roce 1888 je město rozpolcené mezi přepychem a bídou. Bohatí za zdmi plesových sálů tančí, zatímco v ulicích umírají chudé ženy rukou krvelačného vraha. Fairy Fay se se strachem odmítá smířit. Při pátrání po pravdě je nucena spolupracovat s bohatým detektivem a každým krokem narušují křehkou rovnováhu města, v němž se pomalu schyluje k revoluci. Steampunková detektivka, ve které prostitutka hledá Jacka Rozparovače.
Keywords: Sci-fi, fantasy