Únik z průměrnosti - Vosoba, Pavel (Grada, 2018)
Pokračování bestselleru Dokonalý život. Strhující příběh, v němž se prolíná současnost s minulostí, opět zavede hrdiny do různých koutů světa, nechá je nahlédnout do tajů života známých i méně známých historických osobností a umožní jim setkání s lidmi, jejichž osudy nakonec ovlivní i jejich životy.
Keywords: Česká současná beletrie