Academic English - Akademická angličtina Průvodce anglickým jazykem pro studenty, akademiky a vědce - 2., aktualizované vydání - Štěpánek, Libor (Grada, 2018)
Jste akademikem, studentem, vědcem, odborníkem či badatelem a chcete na vysokoškolské půdě a ve světě vědy správně komunikovat anglicky? Nové vydání přináší například aktualizované teoretické pasáže, reálie a podněty k práci se slovníkem či nové poznatky v problematice psaní poznámek.
Keywords: Angličtina