Kamarádi ze záhrobí - Pospíchal, Josef (Bambook, 2019)
Hrobové ticho? Nálada jako na funuse? Na tomhle hřbitově ani omylem! Smrtí zkrátka nic nekončí. Přátelství i nesváry jdou někdy až za hrob. Pro všechny nebojácné děti jsou tu velmi podivuhodné příběhy z útulného hřbitova v Malinově.
Keywords: Pohádky