Pot a krev Pravdivý příběh - Marc, Schiller (Epocha, 2021)
Předloha stejnojmenného filmu režiséra Michaela Baye Gang zločinců unesl podnikatele Marca Schillera, více než měsíc jej držel v zajetí, a nakonec si na něm vynutil výkupné v řádu milionů dolarů. Jaké to je trávit dlouhé týdny v zatuchlé místnosti ve společnosti vyšinutých únosců? Autor detailně popisuje své pocity, nekonečné utrpení plné ponižování, psychického i fyzického týrání, bolesti, tragikomických, ba absurdních situací, které by vypadaly takřka jako černá komedie, kdyby se nejednalo o krutou realitu. Děsivý příběh, na který jen tak nezapomenete.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Literatura faktu