100 zlatých pravidel pro úspěšné vztahy s lidmi - Templar, Richard (Grada, 2018)
Chcete si vytvořit dobré vztahy s kolegy, známými, rodinou nebo kýmkoliv jiným? Chtěli byste umět vyjít i s problémovými lidmi? Sto zlatých pravidel, které v knize najdete, vám ukáže, jak se s ostatními naladit na stejnou vlnu, jak druhé pochopit, budovat s nimi pevné vztahy a jak z nich dostat to nejlepší.
Keywords: Komunikační dovednosti; Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina