Riziko pádu v ošetřovatelské praxi u hospitalizovaných pacientů s neurologickým onemocněním - Miertová, Michaela (Grada, 2019)
Riziko pádů v ošetřovatelské praxi je aktuálním bodem managementu nežádoucích rizik ve zdravotnictví. Kniha zahrnuje informace o rizikových skupinách nemocných, uvádí typy pádů a jejich mechanismy. Zabývá se konkrétními intervencemi k prevenci pádu nemocných ve zdravotnických zařízeních.
Keywords: Sestra