Krátký proces Co nikdo neví, to neexistuje - Sklář, Richard (Cosmopolis, 2020)
Sympatická Bo je úspěšnou realitní makléřkou. Dříve byla jako jediná žena v tajné skupině ministerstva vnitra, určené pro zvláštní operace. Právě se vrací ze své poslední mise a těší se na rodinu a novou lásku. Po návratu však zjišťuje, že už nic není jako dřív! Navíc se zdá, že její realitní firma začíná někomu vysoce postavenému hodně vadit...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Česká současná beletrie