Angličtina Správné používání časů - Pourová, Miloslava (Grada, 2018)
Kniha pro ty, kdo si nejsou jisti používáním anglických slovesných časů a chtějí se v nich rychle zorientovat a doplnit své znalosti.
Keywords: Jazyky; Angličtina