Hlavu mírně vzhůru, ženy! Vlastní cestou k sebeúctě - Mikulková, Milena (Grada, 2019)
Témata knihy jsou složena z jednotlivých milníků ženy na cestě k sebeúctě a k nalezení či potvrzení vlastní hodnoty. Být spokojenou ženou je totiž umění, které objevujeme snad celý život.
Keywords: Psychologie pro každého