Orientace v přírodě Znovuobjevené umění, jak se nechat vést přírodou - Gooley, Tristan (Alferia, 2018)
Máte rádi přírodu a trávíte každou volnou chvíli venku? Tahle knížka promění každou procházku ve fascinující výpravu. Rostliny, zvířata, nebe představují nevyčerpatelné zdroje informací o světě kolem. Chcete se dozvědět víc? Pomůže vám v tom skutečný přírodní detektiv! Díky jeho radám se dokážete lépe zorientovat v jakémkoliv terénu.
Keywords: Harmonie těla a duše; Příroda kolem nás