Štěpán Kobliha není žádná bábovka - Kopl, Petr (Bambook, 2018)
Štěpán Kobliha je tak trochu rošťák. Nezkazí žádnou legraci a má svoji partu kamarádů. Ve škole ho to moc nebaví a ve volném čase vymýšlí všelijaké zlepšováky, vynálezy a vychytávky, řeší detektivní případ v daleké Indii a prožívá napínavé dobrodružství. No, vlastně až tak obyčejný není.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy