Sestra a akutní stavy od A do Z - Plevová, Ilona (Grada, 2021)
Akutní stavy a role sestry v jejich zvládání. Akutní stavy jsou přehledně abecedně seřazené. Každý z nich je definován a popsán, včetně možných komplikací. Stěžejní jsou praktické rady a doporučené postupy v péči o nemocného.
Keywords: Ošetřovatelství - klinické obory