Ošetřovatelství II 2., přepracované a doplněné vydání - Plevová, Ilona (Grada, 2019)
2. vydání české učebnice ošetřovatelství, kde jsou soustředěny potřebné informace uceleně a v aktuálním znění. Po jejím prostudování budou studenti schopní splnit studijní požadavky předmětu ošetřovatelství.
Keywords: Teoretické obory