Ošetřovatelství I 2., přepracované a doplněné vydání - Plevová, Ilona (Grada, 2018)
Nové vydání základní učebnice předmětu Ošetřovatelství, s doplněnými a aktualizovanými informacemi.
Keywords: Teoretické obory