Životní úklid Do hrobu si ten nepořádek přeci nevezmete - Magnussonová, Margareta (Alferia, 2018)
Praktický a čtivý návod, jak se rozloučit s věcmi, které by tu po vás nebo vašich blízkých zbýt neměly.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Vztahy, láska, rodina