Mlýn Fascinující příběh podle skutečné události - Vaněček, Michal (Cosmopolis, 2025)
Dva bratři. Jeden mlýn. A jeden slib... Strhující příběh dvou bratrů, kteří dali slib umírajícímu otci, že uchrání jejich mlýn a majetek proti všem. Lze takový slib dodržet za všech okolností? Může oddanost takovému závazku odolat i mašinériím totalitních režimů? Bratři svůj závazek splnili. Ale za jakou cenu...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Česká současná beletrie; Historické romány