Tři muži ve člunu jsou zpět - Klimek, Tomáš (Cosmopolis, 2018)
Pánská jízda, vlastně plavba po Lužnici ve stylu J. K. Jeroma vás pobaví bezprostředním humorem a vtipnými příhodami jako vystřiženými z klasického, dnes již kultovního bestselleru z předminulého století.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira