To dáme, dědo! Přiměřeně nevýchovné příběhy - Adamec, Miroslav (Bambook, 2018)
Když má kluk vydařeného dědu, co víc si může přát... Martin takového dědečka má. Přečtěte si veselé, přiměřeně poučné a nepřiměřeně bláznivé pohádkové vyprávění o klučičích smysluplných nesmyslech. S dědou Nejdědou je možné i to, co se zdá nemožné. Naučit se lítat, cestovat ke Slunci? Žádný problém!
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy