Nejznámější české a moravské lidové písničky s úpravou pro klavír a s akordy pro kytaru - Skopová, Kamila (Bambook, 2018)
Najděte mezi našimi lidovými písničkami právě tu svoji nejoblíbenější. Upravili jsme je do snadného klavírního doprovodu a kytarových akordů, abyste mohli při zpěvu i "muzicírovat". Provázeny jsou zdařilými původními ilustracemi.
Keywords: Říkadla, básničky, písničky